PBSERUM

PBSerum Equilibrium & its benefits

Ψάχνετε για ένα προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες για το δέρμα σας;

Η PBSerum έχει τον τέλειο συνδυασμό των συστατικών για εξάλειψη των ουλών, καθώς και για τα σημάδια που προκαλούνται από τα σπυράκια.

Η σειρά PBSerum Equilibrium, τόσο σε μορφή καθημερινής χρήσης στο σπίτι “Daily Acne & other facial tissue damage” όσο και στην επαγγελματική της μορφή “Equilibrium” για πιο άμεσα και διαρκή αποτελέσματα, είναι η σειρά προϊόντων που προτείνουμε.

Χάρη στο κοκτέιλ βιταμινών (A + C + E) σε συνδυασμό με το διάσημο ένζυμό μας “Smart Peeling” (Keratinase KerA PB333), προσφέρει απίστευτα αποτελέσματα στο δέρμα.

     -Η βιταμίνη Α, γνωστή και ως ρετινόλη, είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που αποθηκεύεται στο ήπαρ. Γενικά, μπορούμε να το βρούμε σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης, σε γαλακτοκομικά προϊόντα, λαχανικά και φρούτα. Αυτή η βιταμίνη συνεργάζεται σε διαδικασίες ανάπτυξης και αποκατάστασης ιστών και βοηθά στη διατήρηση μαλακού, ελαστικού και υγιούς δέρματος.

     -Η βιταμίνη C είναι ένας εκπληκτικός σύμμαχος ενάντια στην πρόωρη γήρανση, μας δίνει επίσης φωτεινότητα, σταθερότητα, ελαστικότητα και ενοποιεί τον τόνο του δέρματός μας. Θυμηθείτε ότι η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, καθώς αποτρέπει τις βλάβες στο DNA των κυττάρων που εκτίθενται στην ακτινοβολία του ήλιου και στις ελεύθερες ρίζες. Ομοίως, αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου, έτσι βοηθά στην πρόληψη των ρυτίδων, αυξάνοντας τη φωτεινότητα και ενοποιώντας τον τόνο του δέρματος. Μπορείτε να τη βρείτε σε τρόφιμα όπως μπρόκολο, γκουάβα, κόκκινες πιπεριές, ακτινίδιο, μαϊντανό, εσπεριδοειδή.


    -Η βιταμίνη Ε είναι ένα αντιοξειδωτικό, αυτό σημαίνει ότι προστατεύει τον ιστό του σώματος από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Οι ελεύθερες ρίζες μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα & τους ιστούς, προκαλώντας πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, αυτή η βιταμίνη είναι ιδανική για τη θεραπεία των ουλών και των θαμπών σημείων που εμφανίζονται στο δέρμα, καθώς μπορεί να ενυδατώσει το ξηρό δέρμα για να αποτρέψει τον ερεθισμό. Βρίσκεται σε τρόφιμα όπως ξηροί καρποί (ειδικά αμύγδαλα), έλαια καλαμποκιού, σπανάκι, μπρόκολο.