ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΜΗΧΑΝΗΜΑ RESHAPE BODY SCULPT EMS ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ReShape® BODY SCULPT EMS

Η εταιρεία Goumas Beautymed το δοκίμασε και το προτείνει

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΟ RESHAPE BODY SCULPT EMS ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ.

Ο καθένας και η κάθε μια από εμάς έχει ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος που θέλει να βελτιώσει. Κάποιες τις ενοχλεί η περιοχή της κοιλιάς, κάποιες άλλες οι μηροί και βέβαια όλο και συχνότερα ακούμε από τις φίλες και γνωστές μας για την περιοχή των γλουτών. Η κοινή συνισταμένη όλων αυτών είναι η έλλειψη άσκησης και βέβαια η εναπόθεση λίπους λόγω της καθιστικής ζωής.

Όταν λοιπόν ενημερώθηκα σχετικά για μια ολοκαίνουργια συσκευή διαμόρφωσης σώματος που ονομάζεται RESHAPE BODY SCULPT EMS ενθουσιάστηκα. Ξεκινώντας την ενημέρωσή μου διάβασα ότι το RESHAPE BODY SCULPT EMS είναι μια νέα κατηγορία συσκευής. Για πρώτη φορά στην αισθητική χρησιμοποιούνται «θεραπευτικά ηλεκτρομαγνητικά πεδία» με υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητική εστίαση. Τί σημαίνει ακριβώς αυτό; Ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία προκαλούν πάνω από 30.000 μυϊκές συσπάσεις σε διάστημα μόλις 30 λεπτών. Οι μυϊκές αυτές συσπάσεις επηρέζουν τους μυς με τρόπο που δε θα μπορούσε να γίνει με γυμναστική. Για παράδειγμα όταν αθλούμαστε και κάνουμε βαθιά καθίσματα για να γυμνάσουμε τους γλουτούς ενεργοποιούμε περίπου το 50% των μυών στους γλουτούς κάθε 3 έως 5 δευτερόλεπτα. Με το RESHAPE BODY SCULPT ενεργοποιείται το 100% των γλουτών 30.000 φορές σε διάστημα 30 λεπτών.

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της εταιρείας το RESHAPE αυξάνει τη μυϊκή μάζα κατά μέσο όρο 16% και όταν χρησιμοποιείται σε πρόγραμμα 4 συνεδριών αυξάνει εντυπωσιακά το μεταβολικό ρυθμό που συμβαίνει γύρω από το μυ που χρησιμοποιείται, με αποτέλεσμα αυτή η υπερσυστολή – διαστολή που συντελείται να δημιουργεί συνθήκες διαρροής των λιπαρών οξέων από την περιοχή και άρα ένα κάψιμο λίπους κατά μέσο όρο 19%.

Κατά τη γνώμη μου ο κατάλληλος υποψήφιος για την θεραπεία είναι αυτός που έχει επίγνωση ότι για να έχει καλή υγεία πρέπει να γυμνάζεται αλλά δεν έχει πολύ χρόνο να διαθέσει.

Το RESHAPE έχει εγκριθεί για χρήση στους κοιλιακούς, στους μηρούς, στα μπράτσα και στους γλουτούς. Η διαδικασία είναι ανώδυνη. Οι 2 κεφαλές του μηχανήματος ακουμπούν και δένονται πάνω στην περιοχή που θέλουμε να γυμνάσουμε, ο επαγγελματίας θα ξεκινήσει την παροχή ισχύος σιγά σιγά και οι συστολές – διαστολές θα εμφανίζονται με απόσταση λίγων δευτερολέπτων η μια από την άλλη, μέχρι να φτάσουμε σε μια έντονη δόνηση που θα φτάνει στον «πυρήνα» των μυών.

Μετά από μερικές συσπάσεις το μηχάνημα θα μεταβεί αυτόματα σε μερικά χτυπηματάκια στην περιοχή για να βοηθήσει στη διάσπαση του γαλακτικού οξέως που απελευθερώνεται άπ’ τους μυς σας.

Την επόμενη μέρα η αίσθηση που υπάρχει στην περιοχή που γυμνάζουμε είναι όπως για παράδειγμα μια έντονη συνεδρία pilates.

ΟΙ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΛΙΓΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΔΟΝΗΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΜΥΩΝ ΠΟΥ ΓΥΜΝΑΖΟΥΜΕ.

Κατά τη διάρκεια ενός πλήρους προγράμματος 4 ή 8 εφαρμογών με το RESHAPE προκαλούνται κινήσεις που τουλάχιστον εγώ θα ήταν αδύνατον να εφαρμόσω κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών εκτός από την έντονη ευεξία που προκαλεί δημιουργεί και μια αίσθηση αυτοπεποίθησης λόγω του ότι νιώθουμε το σώμα μας να αλλάζει και την περιοχή που πάντα μας προβλημάτιζε να διαμορφώνεται σε αυτό που πάντα θέλαμε.

Φυσικά όλα αυτά θα συμβούν γρηγορότερα ένα φροντίσουμε να τρώμε υγιεινά και εάν φροντίσουμε να υιοθετήσουμε συνήθειες που αποτρέπουν την καθιστική ζωή.

ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΑΜΕ.

Τελειώνοντας να επισημάνω ότι το RESHAPE BODY SCULPT είναι μια ανώδυνη θεραπεία χωρίς ακτινοβολία, χωρίς ιονισμό και χωρίς να παράγεται θερμική ενέργεια.

Το RESHAPE BODY SCULPT μπορείτε να το δείτε και να το δοκιμάσετε στην εταιρεία GOUMAS BEAUTYMED – ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ όπου διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ: ΓΚΟΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΑΤΕΙΘ