ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ReShape® BODY SCULPT EMS – Μηχάνημα διαμόρφωσης σώματος

ReShape® BODY SCULPT EMS

Η νέα αγαπημένη συνήθεια για ένα καλλίγραμμο σώμα

Τι είναι το ReShape® BODY SCULPT EMS;

Το ReShape® BODY SCULPT EMS είναι ένα πρωτοποριακό μηχάνημα δυναμικής διέγερσης των μυών. Χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά πεδία TESLA προκειμένου να διεγείρει το βαθύτερο μυϊκό σύστημα που δεν μπορεί να επιτευχθεί με άλλο τρόπο.

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του ReShape® ;

Η εφαρμογή του ReShape® BODY SCULPT EMS είναι μια νέα μέθοδος στη διαμόρφωση του σώματος. Το μηχάνημα παράγει ισχυρούς ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς με μικρής διάρκειας συχνότητα που επιλέγει ο επαγγελματίας. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγεται είναι παλμικό και περιοδικό ενώ ταυτόχρονα είναι μεταβαλλόμενο σε ένταση. Λόγω της μεγάλης ηλεκτρομαγνητικής επαγωγής που προσφέρουν τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά του ReShape® η ενέργεια μεταφέρεται απ’ ευθείας στον πυρήνα των μυών προκαλώντας έντονες μυοσκελετικές μυοδιαστολές.

Ποιες είναι οι επιδράσεις του ReShape® BODY SCULPT EMS;

Η επίδραση του ReShape® BODY SCULPT EMS στο ανθρώπινο σώμα μετασχηματίζει την εσωτερική δομή των μυών και ευνοεί την παραγωγή νέων μυϊκών ινών και νέων πρωτεϊνικών αλυσίδων αυξάνοντας την πυκνότητα και τον όγκο των μυών. Επιπλέον προκαλείται μεγάλη αποσύνθεση λιπαρών οξέων τα οποία διασπώνται από τα τριγλυκερίδια και διαχέονται. Η διάχυση των λιπαρών οξέων προκαλεί διάλυση των λιποκυττάρων που μέσα σε λίγες εβδομάδες αποβάλλονται μέσω της φυσικής μεταβολικής λειτουργίας.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του ReShape® BODY SCULPT EMS;

Το ReShape® είναι ένα ιδαίτερα αποτελεσματικό μηχάνημα μα μακροπρόθεσμα αλλά και βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα ακριβώς όπως γίνεται και με τη φυσική εκγύμναση και άσκηση. Είναι αποτελεσματικό σε άνδρες και γυναίκες και βοηθά στο να χτίσουμε μυς καθώς και στο να κάψουμε λίπος στην περιοχή των κοιλιακών, των μηρών και στα μπράτσα. Επιπλέον αποτελεί την πρώτη μη επεμβατική μέθοδο στον κόσμο για ανόρθωση των γλουτών.

Το ReShape® είναι η νέα αγαπημένη συνήθεια όσων θέλουν ένα καλλίγραμμο σώμα με λιγότερο τοπικό λίπος.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ: ΓΚΟΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΑΤΕΙΘ