ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

CRYO PLUS – ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που έχει ανάγκη το δέρμα μας μετά τους καλοκαιρινούς μήνες; Με ποιό τρόπο μπορούμε να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη μετά από τόση έκθεση στον ήλιο; Πώς θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια υγιή, σφριγηλή και τονωμένη επιδερμίδα χωρίς χημικές ουσίες και ιατρικές επεμβάσεις;

Η θεραπεία Cryo Plus είναι η λύση στην επαναφορά της υγείας του δέρματος έχοντας τη δυνατότητα να ψύξει ή να θερμάνει τους ιστούς.

Η δυνατότητα αυτή ξυπνά το δέρμα δίνοντάς του τη δυνατότητα να αποκαταστήσει φυσικά και από μέσα όλες τις παθογένειες που δημιουργεί η έκθεση στον ήλιο και η συσσωρευμένη απώλεια ενέργειας που υπάρχει στο πρόσωπο το καλοκαίρι.

Με αυτόν το τρόπο δημιουργώντας μια όμορφη και ευχάριστη αίσθηση ενεργοποιεί τις κυτταρικές λειτουργίες, ανανεώνει το πρόσωπο, αποτρέπει το να σχηματιστούν ρυτίδες, καταπολεμά την ακμή και τις ατέλειες του δέρματος φυσικά, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο υγιής.

Με την ενέργεια της ψύξης σφίγγει το δέρμα καθώς επίσης συρρικνώνει τους διευρυμένους πόρους που φαίνονται μεγάλοι αλλάζοντας την εικόνα του προσώπου ριζικά. Άλλη ιδιότητά του είναι να συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, ώστε να πηγαίνει λιγότερο αίμα στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό είναι πολύ καλό σε περίπτωση που υπάρχει κάποια φλεγμονή ή οίδημα (π.χ στην περιοχή των ματιών) καθώς μπορεί να εξαφανιστεί πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο τρόπο.  Επιπλέον αδρανοποιεί τους μιμητικούς μύες χωρίς καν να χρησιμοποιηθεί κάποια κρέμα.

Τα αποτελέσματα όλης αυτής της ενεργειακής δράσης τα βλέπουμε άμμεσα και περισσότερα έντονα μετά από την ταλαιπωρία που έχει εκτεθεί το δέρμα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η θεραπεία αντιγήρανσης Cryo Plus διαρκεί μόλις 30 λεπτά και εκτός των παραπάνω μας προκαλεί μια έντονη αίσθηση ευεξίας που τόσο έχουμε ανάγκη.